Eersel: 0497 - 517616 | Oirschot: 0499 - 574887 | info@bloxverbeek.nl
Administraties Administraties

Boekhouder Kempen

Bedrijfsadministratie – Loonadministratie – Btw-aangifte

Boekhouder Kempen

Bedrijfsadministratie – Loonadministratie – BTW-aangifte

Boekhouder in de Kempen

Uw financiën in goede handen

Een doordachte opzet, inrichting en het adequaat (blijven) uitvoeren van uw financiële administratie is een voorwaarde voor een blijvend goed financieel overzicht van het reilen en zeilen van uw onderneming. Daarbij dient de inrichting van uw administratie aan een aantal wettelijke voorwaarden te voldoen.

Blox & Verbeek adviseurs voert al meer dan 25 jaar de administraties van meer dan honderd MKB-bedrijven in de Kempen. Daarbij is (afhankelijk van de afspraken) een volledige uitbesteding hiervan of een tussenvorm mogelijk.

Administraties

Joost Snelder

Financieel adviseur

Bij een tussenvorm kunt u als klant bepaalde dagelijkse werkzaamheden zelf verrichten, zoals bijvoorbeeld het bijhouden van een kasboek, de facturering etc. Andere minder routinematige zaken laat u over aan Blox & Verbeek, zoals de diverse belastingaangiften, het samenstellen van de jaarrekening etc. Afhankelijk van uw wensen stellen wij een dienstverleningspakket op maat samen. Jaarlijks evalueren wij met u onze dienstverlening.

Administraties

Joost Snelder

Financieel adviseur

Administraties

“Al meer dan 25 jaar voeren wij de administratie van meer dan 100 MKB-bedrijven.”

Boekhouding in de Kempen

Geef uw bedrijfsadministratie uit handen

Een doordachte opzet, inrichting en het adequaat (blijven) uitvoeren van uw financiële administratie is een voorwaarde voor een blijvend goed financieel overzicht van het reilen en zeilen van uw onderneming. Daarbij dient de inrichting van uw administratie aan een aantal wettelijke voorwaarden te voldoen. Blox & Verbeek voert al meer dan 25 jaar de administraties van meer dan honderd MKB-bedrijven in de Kempen.

Dienstverleningspakket op maat

Daarbij is (afhankelijk van de afspraken) een volledige uitbesteding hiervan of een tussenvorm mogelijk. Bij een tussenvorm kunt u als klant bepaalde dagelijkse werkzaamheden zelf verrichten, zoals bijvoorbeeld het bijhouden van een kasboek, de facturering etc. Andere minder routinematige zaken laat u over aan Blox & Verbeek adviseurs, zoals de diverse aangiften, het samenstellen van de jaarrekening etc. Afhankelijk van uw wensen stellen wij een dienstverleningspakket op maat samen. Jaarlijks evalueren wij met u onze dienstverlening.

Digitalisering speelt een grote rol

Digitalisering wordt steeds belangrijker en als kantoor ontwikkelen wij zelf ook continu door. Zo wordt het voor u steeds gemakkelijker om de zaken aan te leveren die van ons van toepassing zijn om ons werk goed uit te voeren. Voor u is dit veel efficiënter wat betekent dat u meer tijd overhoudt voor uw onderneming.

  • Digitale postbus: u hoeft uw facturen niet meer uit te printen, maar u kunt ze rechtstreeks doormailen naar uw persoonlijke digitale postbus. Weg met al dat papierwerk!

  • Inscannen via uw telefoon: inscannen is verleden tijd. U kunt gemakkelijk met uw telefoon een foto maken van een bonnetje of factuur en deze komt dan direct bij ons terecht. Makkelijk toch?

  • Boekhoud app: altijd inzicht in uw financiële situatie. Via de Exact Online app hebt u realtime inzicht in uw financiële situatie.

Administraties

Loonadministratie in de Kempen

Blox & Verbeek adviseurs neemt graag uw loonadministratie over

Als u personeel in dienst neemt als BV of als zelfstandige ondernemer, wordt u inhoudingsplichtige voor de loonbelasting. De inhoudingsplichtige dient loonbelasting in te houden op het looninkomen van de werknemer(s). U moet zich melden bij de Belastingdienst en/of het pensioenfonds. Er bestaan fiscaal gunstige faciliteiten voor het in dienst nemen van langdurig werklozen en/of arbeidsongeschikten.

Blox & Verbeek verzorgt voor en groot aantal klanten in de Kempen de periodieke belastingaangiften die hiervoor genoemd zijn. Tevens voeren wij, daar waar gewenst, de volledige salarisadministratie van bedrijven en zijn wij ook nauw betrokken bij communicatie met andere betrokken instanties zoals de belastingdienst, brancheorganisaties, bedrijfstakpensioenfondsen etc.

Administraties
Administraties

Btw-aangifte

Laat uw btw-aangifte doen door een expert

Voor de belastingdienst bent u ondernemer als u een zelfstandig bedrijf of beroep uitoefent. U bent btw verschuldigd over uw omzet. Er is een algemeen btw-percentage van 21%. Het tarief wordt toegepast op alle diensten en goederen die niet onder een uitzondering vallen. Er zijn twee uitzonderingen, namelijk het 9% tarief (wat geldt voor bepaalde goederen en diensten) en het 0% tarief, bijvoorbeeld voor leveringen aan het buitenland, btw verlegd (bijvoorbeeld in de bouw), KOR-regeling of niet btw-plichtige ondernemers (vrijgesteld, bijvoorbeeld ondernemers in de zorg). 

Daarnaast hebt u recht op vooraftrek, hetgeen betekent dat de door u betaalde BTW in aftrek mag worden gebracht. Afhankelijk van de situatie wordt eenmaal per maand, per kwartaal of per jaar aangifte BTW gedaan.

Behaal fiscale voordelen

Het uitbesteden van uw btw-aangifte aan een specialist kan vele fiscale voordelen opleveren. Het vergt de nodige kennis en ervaring om een financiële situatie fiscaaltechnisch zo goed mogelijk in kaart te brengen. Er valt vaak meer te halen dan u denkt, en daarom geldt ook dat een specialist zichzelf vaak terugverdient.

Besteed uw aangifte daarom uit en laat er een specialist naar kijken. Bij ons staat de koffie altijd klaar!

Blox & Verbeek adviseurs ondersteunt u en uw onderneming!

Blox & Verbeek adviseurs weet wat ondernemen is. Hierdoor kunt u voor verschillende soorten van administraties bij ons terecht. Of het nu gaat over uw volledige bedrijfsadministratie, loonadministratie, btw-aangiften of de automatisering van bepaalde financiële processen.

Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als uw sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen. 

U bent van harte welkom

Blox & Verbeek adviseurs denkt graag met u mee

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem direct vrijblijvend contact met ons op.
De koffie staat klaar!

Sigarenmaker 3
5521 DJ  Eersel
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

De Korenaar 39
5688 TS  Oirschot
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

Blox & Verbeek adviseurs is aangesloten bij:

Volg ons

KvK: 17092384
AFM: 12006042
Kifid: 300.003252
BTW: NL8050.40.778.B01

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved. Ondersteund door Digi-Z.

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved.
 Support by Digi-Z.