Eersel: 0497 - 517616 | Oirschot: 0499 - 574887 | info@bloxverbeek.nl

Verzekeringen

Particuliere verzekeringen – Zakelijke verzekeringen

Verzekeringen

Particuliere- en zakelijke verzekeringen – Schade melden

Blox & Verbeek

Dé specialist in zowel particuliere- als zakelijke verzekeringen

Dé specialist in zowel particuliere- als zakelijke verzekeringen

Verzekeringen bestaan er voor allerlei financiële risico’s die u kunt lopen of anders gezegd: niet wilt lopen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen kunt u voor uzelf of uw bedrijf voor meer of minder uitgebreide oplossingen van deze risico’s kiezen. Een juiste risicoanalyse is hierbij erg belangrijk.

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van al deze verzekeringen. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het meest aantrekkelijke aanbod heeft. Door middel van een heldere en concrete inventarisatie van uw situatie brengen wij uw risico’s in kaart.

Luuk Adams

Verzekeringsspecialist

Luuk Adams

Verzekeringsspecialist

Zo gaan wij te werk:

Verzekeringen

Wij selecteren voor u de beste verzekeringen op basis van:

  • De juiste balans tussen premies en risico’s

  • De best passende polisvoorwaarden
  • Zeer gunstige premies
  • Uitstekende begeleiding in geval van schade

Daarmee houden onze taken niet op

Er kan namelijk een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen. Maar wat doen wij nog meer voor u?
  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen
  • Wij zorgen voor u bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling
  • Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
  • Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren
  • Wij geven u persoonlijk aandacht. Bij ons bent u nog een klant en geen nummer.

Schade melden?

Vul onderstaand formulier in en een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Verzekeringen

Particuliere verzekeringen

Verzekeren is mensenwerk.

Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie.

Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

Blox & Verbeek adviseurs combineert al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want, verzekeren is mensenwerk!

Hulp nodig bij uw verzekeringen?

Vraag direct vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Zakelijke verzekeringen

Ondernemen is risico’s nemen

Ondernemen is risico’s nemen: dat is het mooie aan ondernemer zijn. Maar het betekent ook dat u regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is. Het ontvangen van een gedegen advies is daarbij cruciaal. Bij Blox & Verbeek adviseurs ben je goed verzekerd, want wij zijn zeker van onze zaak

Verzekeringen

De grootste risico’s goed afdekken

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Een flinke aansprakelijkheidsclaim of een uitslaande brand kan de continuïteit van uw bedrijf ernstig in gevaar brengen. Om uw bedrijf hiertegen te beschermen, is het afsluiten van een verzekering dan haast onontkoombaar. Blox & Verbeek adviseurs inventariseert voor u hoe u deze risico’s het beste kunt afdekken.

Een eerlijk advies

Naast de grote risico’s, heeft ieder bedrijf ook te maken met kleinere risico’s. Deze gaan we samen met u analyseren. Wij staan voor een eerlijk advies, want eerlijk advies loont. Niet alles dient u te verzekeren. Hoe groot is de kans dat het risico zich voordoet en wat zijn dan de (financiële) consequenties? Als de financiële schade beperkt is, kunt u deze dan zelf opvangen? Op basis van deze gegevens kunt u besluiten welke van deze risico’s u wel of niet wilt verzekeren.

Persoonlijk financieel advies, bij u in de buurt

Omdat wij uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen.

Heeft u vragen over uw financiële situatie? Dan kunt u ons altijd bellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op één van onze kantoren. Wij zullen uw vraag dan met alle aandacht beantwoorden.

Bij Blox & Verbeek adviseurs krijgt u altijd een oplossing die werkt, laagdrempelig en dicht bij huis! Kom daarom langs voor een persoonlijk advies.

Gerelateerde berichten

Zo beveiligt u uw pand tegen inbraak

Ruim veertig procent van de ondernemers krijgt te maken met inbraak, volgens cijfers van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV). U kunt het risico verkleinen door uw bedrijfspand goed te beveiligen. Hoe treft u passende maatregelen?

U bent van harte welkom

Blox & Verbeek adviseurs denkt graag met u mee

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem direct vrijblijvend contact met ons op.
De koffie staat klaar!

Sigarenmaker 3
5521 DJ  Eersel
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

De Korenaar 39
5688 TS  Oirschot
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

Blox & Verbeek adviseurs is aangesloten bij:

Volg ons

KvK: 17092384
AFM: 12006042
Kifid: 300.003252
BTW: NL8050.40.778.B01

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved. Ondersteund door Digi-Z.

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved.
 Support by Digi-Z.