Eersel: 0497 - 517616 | Oirschot: 0499 - 574887 | info@bloxverbeek.nl

Particulier

Particuliere verzekeringen – Belastingzaken – Financial planning

Particulier

Particuliere verzekeringen – Belastingzaken – Financial planning

Blox & Verbeek adviseurs

De plek waar ú centraal staat

Omdat wij uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen. 

Heeft u vragen over uw financiële situatie? Dan kunt u ons altijd bellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op één van onze kantoren. Wij zullen uw vraag dan met alle aandacht beantwoorden. 

Bij Blox & Verbeek adviseurs krijgt u altijd een oplossing die werkt, laagdrempelig en dicht bij huis! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk advies.

Particulier

Jack Verbeek

Eigenaar/allround adviseur

Particulier
Particulier

Particuliere verzekeringen

Verzekeren is mensenwerk.

Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij u als persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie.

Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

Blox & Verbeek adviseurs combineert al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want, verzekeren is mensenwerk!

Belastingzaken

Blox & Verbeek adviseurs: uw geregistreerde belastingconsulent

Door de voortdurend wijzigende regelgeving wordt een juiste invulling van belastingaangiftes én het aanvragen of wijzigen van toeslagen en budgetten steeds complexer en arbeidsintensiever.

Fiscale wet- en regelgeving verandert continu. Het is voor u onmogelijk om op de hoogte te blijven van alle fiscale regels. Onze adviseurs volgen de ontwikkelingen op de voet. Zij weten precies hoe ze de regels moeten interpreteren en toepassen in uw specifieke situatie met een optimale fiscale positie als resultaat.

Blox & Verbeek adviseurs is een geregistreerde belastingconsulent. Wij kunnen voor u dan ook alle denkbare belastingzaken verzorgen.

Particulier
Particulier

Financial planning

Met financiële planning haalt u het beste uit uw geld

Financieel advies is altijd heel persoonlijk. Iedereen heeft zijn eigen leven, zijn eigen dromen en zijn eigen financiële plaatje. De kunst van financieel advies is om wensen en werkelijkheid samen te brengen. En dat financieel en fiscaal zo aantrekkelijk mogelijk!

Van wens naar werkelijheid

U heeft plannen voor de toekomst. Daar is vaak geld voor nodig. Met financiële planning gaan we daar invulling aan geven: zijn de doelen die u stelt haalbaar? Daarbij kijken we niet alleen naar uw inkomen, maar ook naar uw pensioenopbouw, uw hypotheek en uw vermogensopbouw. Met onze juridische en fiscale kennis maken we een plan waarmee u het beste uit uw geld haalt.

Een financieel plan voor nu én later

Een financieel plan moet meebewegen met uw leven. U krijgt een andere baan, u gaat verhuizen, uw gezinssamenstelling verandert: hierdoor verandert vaak ook uw financiële situatie. Daarom controleert Blox & Verbeek adviseurs geregeld of uw financiële plan aan een herziening toe is. Zo houden we het realiseren van uw doelen goed in het vizier! Financieel advies regelt u het beste dicht bij huis. Maak daarom een afspraak op ons kantoor in Eersel of Oirschot. De eerste stap om wens en werkelijkheid samen te brengen!

Persoonlijk financieel advies, bij u in de buurt

Omdat wij uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen.

Heeft u vragen over uw financiële situatie? Dan kunt u ons altijd bellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op één van onze kantoren. Wij zullen uw vraag dan met alle aandacht beantwoorden.

Bij Blox & Verbeek adviseurs krijgt u altijd een oplossing die werkt, laagdrempelig en dicht bij huis! Kom daarom langs voor een persoonlijk advies.

Gerelateerde berichten

Uw ticket naar een zorgeloze vakantie

Het is bijna tijd om uw koffers te pakken en te gaan genieten van die langverwachte vakantie! Maar voordat u de deur achter u dichttrekt, is er nog één ding om te regelen: uw reisverzekering. Waarom? Omdat het uw ticket is naar een zorgeloze vakantie!

Geen lening door Netflix-abonnement?

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is kritisch over een wetsvoorstel van het kabinet. Dit voorstel wil de regels verbeteren voor het vastleggen van informatie van mensen die geld lenen. Maar volgens de AP beschermt het voorstel consumenten lang niet goed genoeg.

U bent van harte welkom

Blox & Verbeek adviseurs denkt graag met u mee

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem direct vrijblijvend contact met ons op.
De koffie staat klaar!

Sigarenmaker 3
5521 DJ  Eersel
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

De Korenaar 39
5688 TS  Oirschot
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

Blox & Verbeek adviseurs is aangesloten bij:

Volg ons

KvK: 17092384
AFM: 12006042
Kifid: 300.003252
BTW: NL8050.40.778.B01

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved. Ondersteund door Digi-Z.

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved.
 Support by Digi-Z.