Eersel: 0497 - 517616 | Oirschot: 0499 - 574887 | info@bloxverbeek.nl

Zakelijk

Zakelijke verzekeringen – Startende ondernemers – Herstructurering – Financiering

Zakelijk

Zakelijke verzekeringen – Startende ondernemers – Herstructureringen – Financiering

Blox & Verbeek adviseurs

Dé ondernemer naast úw onderneming!

Blox & Verbeek adviseurs weet wat ondernemen is. Hierdoor kunt u voor vele onderwerpen bij ons terecht: zekerheid rond uw persoonlijke financiële situatie, tevredenheid van uw medewerkers en de afdekking van risico’s binnen uw onderneming. 

Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als uw sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen. 

Blox & Verbeek adviseurs begeleidt u bij risicoanalyse en -beheersing binnen uw onderneming en neemt u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen. Dat is een hele zorg minder!

Marcel Blox

Eigenaar/allround adviseur

Marcel Blox

Eigenaar/allround adviseur

“Altijd een sparringpartner bij de hand.”

Zakelijke verzekeringen

Ondernemen is risico’s nemen

Ondernemen is risico’s nemen: dat is het mooie aan ondernemer zijn. Maar het betekent ook dat u regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is. Het ontvangen van een gedegen advies is daarbij cruciaal. Bij Blox & Verbeek adviseurs ben je goed verzekerd, want wij zijn zeker van onze zaak.

De grootste risico’s goed afdekken

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Een flinke aansprakelijkheidsclaim of een uitslaande brand kan de continuïteit van uw bedrijf ernstig in gevaar brengen. Om uw bedrijf hiertegen te beschermen, is het afsluiten van een verzekering dan haast onontkoombaar. Blox & Verbeek adviseurs inventariseert voor u hoe u deze risico’s het beste kunt afdekken.

Een eerlijk advies

Naast de grote risico’s, heeft ieder bedrijf ook te maken met kleineren risico’s. Deze gaan we samen met u analyseren. Wij staan voor een eerlijk advies, want eerlijk advies loont. Niet alles dient u te verzekeren. Hoe groot is de kans dat het risico zich voordoet en wat zijn dan de (financiële) consequenties? Als de financiële schade beperkt is, kunt u deze dan zelf opvangen? Op basis van deze gegevens kunt u besluiten welke van deze risico’s u wel of niet wilt verzekeren.

Startende ondernemers

Ondernemen zit vol met verrassingen

Ondernemen is iets wat velen ambiëren. Het kan spannend zijn en vraagt veel energie. Een gedegen (financieel) advies is daarbij cruciaal.

Focus op waar u goed in bent

Het is daarom belangrijk om hulp in te schakelen van een professional die u kan helpen met het starten van deze onderneming. Wij zijn hierbij uw financiële sparringpartner zodat u zich daarna kunt focussen op hetgeen waar u goed in bent: ondernemen.

Is ondernemen uw droom maar weet u niet goed hoe u moet beginnen? Bij Blox & Verbeek staat de koffie altijd voor u klaar en bent u welkom voor een vrijblijvend gesprek waarin wij u adviseren en vertellen wat u kunt verwachten. Ondernemen zit namelijk vol met verrassingen en valkuilen en wij zullen u maximaal voorbereiden!

Herstructurering

De keuze voor een rechtsvorm

Uw bedrijf heeft een juridische vorm nodig; dit noemen we de rechtsvorm. Wat past bij uw bedrijf hangt af van uw persoonlijke situatie én of u alleen of met anderen onderneemt. De keuze voor de rechtsvorm (eenmanszaak, vennootschap onder firma, maatschap en B.V. of N.V.), is ook weer medebepalend voor sommige fiscale aspecten. Het kiezen van de juiste rechtspersoon en structuur is daarom ook een weloverwogen keuze.

Naarmate uw onderneming groeit is het verstandig om deze rechtsvorm te herzien. Het veranderen van uw rechtsvorm kan u immers stevige fiscale voordelen opleveren. Wanneer stapt u over naar een B.V. en wat wordt uw nieuwe bedrijfsstructuur? Wat valt wel of niet onder uw persoonlijke holding?

Laat u daarom tijdig adviseren door een specialist zodat u het maximale uit uw onderneming haalt. Blox & Verbeek kijkt naar uw situatie en zal communiceren met alle andere betrokken instanties om u volledig te ontzorgen.

Financiering

Wat kan Blox & Verbeek adviseurs voor u betekenen?

Uit uw financiële cijfers kan blijken dat er een vermogensbehoefte is om bijvoorbeeld de vereiste investeringen te kunnen doen.

Bij onvoldoende eigen vermogen kan Blox & Verbeek adviseurs bemiddelen bij mogelijkheden tot het verkrijgen van een externe financiering bij bijvoorbeeld banken. Ook is het nodig contracten van lopende financieringen periodiek te beoordelen en andere financierings- mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld leasing, van bedrijfsmiddelen te bezien.

Gerelateerde berichten

Eerder met pensioen? Tref op tijd maatregelen

Zzp’ers zijn vaak optimisten. Ze zijn ondernemer geworden omdat ze erop vertrouwden dat dat ging lukken. Ook over de mogelijkheden om voor hun 65ste met pensioen te gaan zijn ze kennelijk positief. Want bijna de helft van de zzp’ers wil voor de AOW-leeftijd stoppen met werken. Maar of dat ook gaat lukken?

Thuiswerken is heel gewoon geworden

Volgens de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden (NEA) van TNO en het CBS heeft twee derde van de Nederlandse werknemers afspraken gemaakt over thuiswerken. Die trend gaat waarschijnlijk niet meer verdwijnen. Maar welke verantwoordelijkheden voor thuiswerkers heeft u als werkgever? En met welke risico’s moet u rekening houden?

Bedrijfsgebouwen vaak onderverzekerd

De kosten voor het (her)bouwen van gebouwen zijn de afgelopen jaren sterk gestegen. Bovendien moeten gebouwen aan strengere regelgeving voldoen, waardoor herbouw ook duurder is geworden. Gebouwenverzekeringen zijn daar niet altijd op aangepast.

Blox & Verbeek adviseurs ondersteunt u en uw onderneming!

Omdat wij uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw onderneming voordoen.

Blox & Verbeek adviseurs weet wat ondernemen is. Hierdoor kunt u voor vele onderwerpen bij ons terecht: zekerheid rond uw persoonlijke financiële situatie, tevredenheid van uw medewerkers en de afdekking van risico’s binnen uw onderneming.

Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als uw sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen.

U bent van harte welkom

Blox & Verbeek adviseurs denkt graag met u mee

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem direct vrijblijvend contact met ons op.
De koffie staat klaar!

Sigarenmaker 3
5521 DJ  Eersel
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

De Korenaar 39
5688 TS  Oirschot
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

Blox & Verbeek adviseurs is aangesloten bij:

Volg ons

KvK: 17092384
AFM: 12006042
Kifid: 300.003252
BTW: NL8050.40.778.B01

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved. Ondersteund door Digi-Z.

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved.
 Support by Digi-Z.