Eersel: 0497 - 517616 | Oirschot: 0499 - 574887 | info@bloxverbeek.nl

Over ons

Geschiedenis – Team – Vestigingen

Over ons

Geschiedenis – Team – Vestigingen

Onze geschiedenis

Al meer dan 25 jaar uw trouwe financiële dienstverlener.

Meer dan 25 jaar geleden hadden Marcel Blox en Jack Verbeek, destijds al collega’s van elkaar, de gewaagde droom om voor zichzelf te starten. Op 1 maart 1996 werd het ondernemen een feit en openden Marcel en Jack samen een financieel adviesbureau.

Door het samenvoegen van de namen kwam de naam ‘Blox & Verbeek adviseurs’ tot stand. De naam zegt het al: adviseurs. Dit is ook waar we voor staan. Wij willen onze klanten van gedegen advies voorzien waarbij u centraal staat. Financiële dienstverlening is namelijk ook écht mensenwerk.

Over ons
Over ons

In 2021 werd het 25-jarige jubileum gevierd en in deze 25 jaar tijd is het kantoor uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor met twee vestigingen. Ondertussen is Blox & Verbeek adviseurs een bekende naam in regio Eersel en Oirschot geworden en tellen wij een 10-tal professionals. Kiest u voor Blox & Verbeek adviseurs dan kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Dit is iets wat wij altijd waarborgen en altijd zullen blijven doen.

Wij zijn Blox & Verbeek adviseurs, al meer dan 25 jaar uw trouwe financiële dienstverlener. Wij doen een belofte aan onze klanten en medewerkers dat klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

“Kiest u voor Blox & Verbeek adviseurs dan kiest u voor kwaliteit en zekerheid.”

Ons team

Met onze kennis en expertise bijdragen aan het succes van uw financiële situatie of uw organisatie. Dat staat bij Blox & Verbeek adviseurs voorop. Helder advies en praktische ondersteuning die aansluit bij uw doelstellingen. 

Onze betrokken adviseurs kijken met gepaste afstand naar u of uw onderneming. Om kansen en risico’s te signaleren, maar ook om u af en toe een spiegel voor te houden. Zo kunt u de juiste beslissingen nemen om uw onderneming sterker, wendbaarder en succesvoller te maken.

Neem direct contact op met een van onze professionals

Bel ons op 0497 – 517 616 of mail naar info@bloxverbeek.nl

Onze expertise op een rij

Blox & Verbeek adviseurs heeft als allround financiële dienstverlener alle specialisten in huis om u volledig te ontzorgen. Zelfs bij de meest complexe vraagstukken op het gebied van administraties, verzekeringen en hypotheken. Zowel particulier als zakelijk.

Vestigingen van Blox & Verbeek adviseurs

Blox_Verbeek_Kantoor_Eersel

Kantoor Eersel | Sigarenmaker 3, 5521 DJ EERSEL

Marcel Blox
Eigenaar/adviseur
Blox_Verbeek_Kantoor_Eersel

Kantoor Oirschot | De Korenaar 39, 5688 TS OIRSCHOT

Jack Verbeek
Eigenaar/adviseur

Blox & Verbeek adviseurs is aangesloten bij:

Adfiz

Adfiz
Ons kantoor is lid van Adfiz, de grootste branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. Financieel dienstverleners die lid zijn van Adfiz kiezen er voor zich kwalitatief te onderscheiden. Zij kiezen er met hun lidmaatschap actief en vrijwillig voor te voldoen aan een aantal
lidmaatschapseisen, die hen onderscheidend maken in de markt en die de consument meer zekerheid geven. Zij onderwerpen zich onder meer aan gedragscodes op het gebied van onafhankelijkheid van advies en integriteit.

AFM

AFM

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren, lenen, pensioenen, kapitaalmarkten, assetmanagement en accountantsorganisaties en verslaggeving. Het is belangrijk dat het publiek, het bedrijfsleven en de overheid vertrouwen hebben in de financiële markten. En dat de markten op een duidelijke en eerlijke manier werken.

U bent van harte welkom

Blox & Verbeek adviseurs denkt graag met u mee

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem direct vrijblijvend contact met ons op.
De koffie staat klaar!

Sigarenmaker 3
5521 DJ  Eersel
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

De Korenaar 39
5688 TS  Oirschot
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

Blox & Verbeek adviseurs is aangesloten bij:

Volg ons

KvK: 17092384
AFM: 12006042
Kifid: 300.003252
BTW: NL8050.40.778.B01

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved. Ondersteund door Digi-Z.

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved.
 Support by Digi-Z.