Eersel: 0497 - 517616 | Oirschot: 0499 - 574887 | info@bloxverbeek.nl

Verzekeringen op elkaar afstemmen loont meer dan ooit

De inflatie blijft hoog en dat werkt op veel manieren door. Ook als het om de kosten van uw verzekeringen gaat. Naar verwachting zullen de premies van veel schadeverzekeringen in de komende tijd stijgen.

Onder andere de autoverzekering zal duurder worden. Niet leuk, wel logisch. Want als de verzekeringsmaatschappij meer moet betalen aan het schadeherstelbedrijf dat uw auto uitdeukt en overspuit, moeten die kosten ergens worden verhaald.

Herbouwwaarde omhoog
Verder gaat de premie van opstalverzekeringen omhoog. Ook dat is niet verwonderlijk omdat de premie is gebaseerd op de herbouwwaarde van huizen. En die is in de laatste tijd omhoog gegaan vanwege de gestegen kosten van grondstoffen, arbeid en energie.

Vergrijzing
Het Centraal Planbureau (CPB) verwacht daarnaast dat zorgverzekeringen de komende jaren flink duurder worden. Nederland vergrijst steeds verder en ook in de zorg gaan de lonen omhoog. Die kostenstijging zal zich vertalen in een hogere zorgpremie.

Afstemmen
Door de premiestijgingen loont het meer dan ooit om uw (schade)verzekeringen goed op elkaar af te stemmen. Zo zorgt u ervoor dat u niet twee keer voor hetzelfde betaalt en – minstens zo belangrijk – loopt u geen risico op gaten in de dekking.

Lopen nog niet al uw schadeverzekeringen via ons kantoor? Neem dan even contact met ons op. Wij controleren graag voor u of uw verzekeringen goed bij elkaar aansluiten.

U bent van harte welkom

Blox & Verbeek adviseurs denkt graag met u mee

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem direct vrijblijvend contact met ons op.
De koffie staat klaar!

Sigarenmaker 3
5521 DJ  Eersel
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

De Korenaar 39
5688 TS  Oirschot
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

Blox & Verbeek adviseurs is aangesloten bij:

Volg ons

KvK: 17092384
AFM: 12006042
Kifid: 300.003252
BTW: NL8050.40.778.B01

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved. Ondersteund door Digi-Z.

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved.
 Support by Digi-Z.