Eersel: 0497 - 517616 | Oirschot: 0499 - 574887 | info@bloxverbeek.nl

Wat biedt u uw medewerkers?

De spanning op de arbeidsmarkt is in ons land de afgelopen jaren sterk toegenomen. Zelfs nu de werkloosheid in de afgelopen maanden iets is opgelopen, is de behoefte aan werknemers onverminderd groot. Secundaire arbeidsvoorwaarden helpen om goed personeel aan te trekken en te behouden.

Welk pakket aan arbeidsvoorwaarden u aanbiedt, hangt vooral af van de wensen van uw medewerkers en de financiële en fiscale gevolgen voor uw bedrijf. U heeft een aantal wettelijke verplichtingen, zoals het doorbetalen van loon bij ziekte. Maar daarnaast bent u behoorlijk vrij om extra’s te bieden. De hoogst gewaardeerde secundaire voorwaarde is de pensioenregeling. Daarnaast worden een dertiende maand, scholingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden zeer op prijs gesteld. Ook extra vakantie-en verlofdagen, flexibele werktijden en betaald zorgverlof vinden werknemers aantrekkelijk.

Pensioen voor uw medewerkers

Wij denken graag met u mee over voorzieningen voor uw personeel, zoals een pensioenregeling of collectieve verzekeringen. Als u niet bij een cao bent aangesloten, bent u niet verplicht om een pensioenregeling aan te bieden. Maar zonder pensioenregeling, kunt u minder aantrekkelijk zijn als werkgever. Uit onderzoek van MWM2 is gebleken dat 43% van de werkgevers denkt dat er wel eens sollicitatiekandidaten zijn afgehaakt omdat het bedrijf geen pensioenvoorziening had. En 40% denkt dat er om die reden wel eens een werknemer is vertrokken. Ga met ons in gesprek over uw mogelijkheden om uw medewerkers een goed pensioen te bieden.

Pakket samenstellen

Neem contact op met ons kantoor voor een gesprek over voorzieningen voor uw personeel. We bespreken de mogelijkheden, berekenen de kosten en vragen offertes voor u aan. Ook bespreken we wat u binnen de Werkkostenregeling kunt regelen. Met alle informatie op een rijtje, kunt u heldere keuzes maken en een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden samenstellen.

U bent van harte welkom

Blox & Verbeek adviseurs denkt graag met u mee

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem direct vrijblijvend contact met ons op.
De koffie staat klaar!

Sigarenmaker 3
5521 DJ  Eersel
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

De Korenaar 39
5688 TS  Oirschot
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

Blox & Verbeek adviseurs is aangesloten bij:

Volg ons

KvK: 17092384
AFM: 12006042
Kifid: 300.003252
BTW: NL8050.40.778.B01

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved. Ondersteund door Digi-Z.

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved.
 Support by Digi-Z.