Eersel: 0497 - 517616 | Oirschot: 0499 - 574887 | info@bloxverbeek.nl

Nu ook directe schadeafhandeling voor campers en motoren

Directe schadeafhandeling geldt vanaf dit jaar niet alleen voor personenauto’s, maar ook voor campers en motoren. Daardoor kunnen eigenaren van kampeerauto’s en motorfietsen bij schade door andermans schuld hun voertuig sneller laten herstellen.

Bij directe schadeafhandeling (DSA) kunnen voertuigeigenaren met tenminste een WA-verzekering schades die zijn veroorzaakt door anderen direct bij hun eigen verzekeraar claimen. Die handelt de schade af en verhaalt deze vervolgens bij de verzekeraar van de tegenpartij.

Stuk sneller
Het grote voordeel is dat u de schade hierdoor een stuk sneller vergoedt krijgt. U moet de schade natuurlijk wel zo snel mogelijk aan ons doorgeven. Een ander pluspunt is dat u misschien kunt profiteren van extra dienstverlening die uw verzekeraar aanbiedt. Zo kunnen klanten met een allriskverzekering vaak gebruik maken van de diensten van kwaliteitsgarages waarmee de verzekeringsmaatschappij samenwerkt.

Uiterlijk 1 oktober
De mogelijkheid voor directe schadeafhandeling van campers en motoren bestaat sinds 1 april van dit jaar. Verzekeraars hebben beloofd dat het uiterlijk op 1 oktober 2023 voor iedereen beschikbaar is.

Tevreden
Directe schadeafhandeling voor personenauto’s van particulieren bestaat al sinds 2021. In de zomer van vorig jaar is onderzocht hoe de nieuwe regeling bevalt. De resultaten zijn positief, consumenten zijn tevreden over de snelheid waarmee schades nu worden afgehandeld.

Meer informatie
Wilt u meer weten over directe schadeafhandeling? Heeft u een andere vraag over een lopende of nieuwe auto-, camper- of motorverzekering? Neem dan gerust contact met ons op.

U bent van harte welkom

Blox & Verbeek adviseurs denkt graag met u mee

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem direct vrijblijvend contact met ons op.
De koffie staat klaar!

Sigarenmaker 3
5521 DJ  Eersel
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

De Korenaar 39
5688 TS  Oirschot
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

Blox & Verbeek adviseurs is aangesloten bij:

Volg ons

KvK: 17092384
AFM: 12006042
Kifid: 300.003252
BTW: NL8050.40.778.B01

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved. Ondersteund door Digi-Z.

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved.
 Support by Digi-Z.