Eersel: 0497 - 517616 | Oirschot: 0499 - 574887 | info@bloxverbeek.nl

Reisverzekering: controleer de annuleringsvoorwaarden goed!

De voorwaarden van annuleringsdekkingen van reisverzekeringen kunnen flink van elkaar verschillen. In de praktijk betekent dit dat u de kleine lettertjes goed moet lezen om de verzekering te vinden die het beste bij u past.

Een annuleringsdekking vergoed de kosten van het annuleren van een reis als gevolg van een verzekerde gebeurtenis. Maar wat voor de ene verzekeraar zo’n gebeurtenis is, hoeft dat voor de andere niet te zijn. Zo wordt bijvoorbeeld annuleren als gevolg van het overlijden van een goede vriend(in) soms wel en soms niet gedekt.

Dicht-bij-huisblijvers
Als u dichtbij huis blijft, kan het zinvol zijn om een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten. Er zijn echter maar weinig verzekeraars die voor dicht-bij-huisblijvers een specifieke reisverzekering aanbieden. Bent u op zoek naar alleen een annuleringsverzekering, dus zonder reisverzekering? Ook dan is het aanbod beperkt.

Buitenlandse bestemming
Als u veilig op vakantie wilt naar het buitenland, blijft de wereldkaart met groene, gele, oranje en rode gebieden de belangrijkste graadmeter. Ook heeft het ministerie een speciale reisplanner gemaakt. Die geeft u inzicht in de (corona)regels van uw vakantieland en de landen waar u doorheen reist.

Corona op vakantie
Omdat reisverzekeraars een coronabesmetting niet meer als een onzeker voorval beschouwen, kan het gevolgen hebben als u tijdens uw vakantie COVID krijgt. Toch bieden bijna alle verzekeraars volledige dekking als dit gebeurt als u in een land bent waar kleurcode groen of geel geldt.

Wij helpen u verder
Wilt u voor uw komende vakantie een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten? Heeft u al een (doorlopende) reisverzekering maar twijfelt u of deze nog wel goed bij u past? Wij helpen u graag verder. Neem gerust even contact met ons op.

U bent van harte welkom

Blox & Verbeek adviseurs denkt graag met u mee

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem direct vrijblijvend contact met ons op.
De koffie staat klaar!

Union Dental

Sigarenmaker 3
5521 DJ  Eersel
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

De Korenaar 39
5688 TS  Oirschot
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

Blox & Verbeek adviseurs is aangesloten bij:

Volg ons

KvK: 17092384
AFM: 12006042
Kifid: 300.003252
BTW: NL8050.40.778.B01

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved.
ondersteund door Digi-Z.

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved.
ondersteund door Digi-Z.