Eersel: 0497 - 517616 | Oirschot: 0499 - 574887 | info@bloxverbeek.nl

Open Huizen Dag gemist? Wij helpen u ook op andere dagen!

Voor het eerst in jaren heeft makelaarsvereniging NVM weer een Open Huizen Dag georganiseerd. De opzet was anders dan anders: de makelaar kwam dit jaar bij u thuis. Heeft u het gemist? Geen punt, wij staan elke dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren!

De Open Huizen Dag was vroeger hét moment om zonder afspraak meerdere huizen op één dag te bezichtigen. Door de coronacrisis kon het evenement de afgelopen jaren niet doorgaan. Ook dit jaar kon u nog niet zelf op pad. Hoewel de NVM het niet benoemt, zal het beperkt aantal te koop staande huizen meespelen bij de keuze voor deze nieuwe opzet.

Beste hypotheek voor u
Tot enkele jaren geleden was het gebruikelijk om eerst op zoek te gaan naar een (andere) woning en daarna te kijken of het huis van uw keuze ook te financieren was. Tegenwoordig is die volgorde omgekeerd. Bereid u daarom goed voor door te bepalen welke hypotheek het beste bij u past en hoeveel u kunt lenen. Wij helpen u daar uiteraard graag bij.

Duurzame maatregelen financieren
Datzelfde geldt als u wilt verduurzamen. Met de hoge energieprijzen zijn er veel vragen over de mogelijkheden om bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp te financieren. Ook met zulke vragen bent u bij ons aan het juiste adres.

Het hele jaar door professioneel advies
Als specialist op het gebied van hypotheken adviseren wij onze relaties het gehele jaar door over het financieren van hun woning en alles wat daarbij komt kijken. Maak dus gerust een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

U bent van harte welkom

Blox & Verbeek adviseurs denkt graag met u mee

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem direct vrijblijvend contact met ons op.
De koffie staat klaar!

Union Dental

Sigarenmaker 3
5521 DJ  Eersel
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

De Korenaar 39
5688 TS  Oirschot
Postadres
Postbus 112
5520 AC  Eersel

Blox & Verbeek adviseurs is aangesloten bij:

Volg ons

KvK: 17092384
AFM: 12006042
Kifid: 300.003252
BTW: NL8050.40.778.B01

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved.
ondersteund door Digi-Z.

© Blox & Verbeek adviseurs. All rights reserved.
ondersteund door Digi-Z.